Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs Heracles Almelo


4 november 2012 - PSV gooide eindelijk eens de schroom van zich af. In het eigen Philips Stadion was PSV heer en meester tegen Heracles. De club uit Almelo mocht van geluk spreken dat de score niet nog hoger uitviel. PSV won met 4-0 maar had er met gemak tien kunnen maken.

Al na negentien minuten spelen opende PSV de score. Het was Dries Mertens die de 1-0 aantekende. Nadat Jeremain Lens met een blessure het veld moest verlaten kwam Luciano Narsingh in de ploeg. De van SC Heerenveen overgekomen buitenspeler greep direct zijn kans. Na 36 minuten spelen maakte Narsingh er 2-0 van.

Diezelfde Narsingh speelde prima maar miste een groot aantal kansen. Met gemak had hij er nog 3 of 4 kunnen maken. Het bleef bij slechts 1 treffer. Een kwartier voor tijd maakte aanvoerder Kevin Strootman er 3-0 van. Tim Matavz, die eerder in het duel de lat trof, tekende negen minuten voor tijd voor de 4-0. Dat zou ook de eindstand zijn. Heracles eindigde het duel overigens met tien spelers, Quansah kreeg twee keer geel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!