Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ruim langs Feyenoord


4 november 2012 - FC Twente blijft koploper in de Eredivisie. In de eigen Grolsch Veste werd Feyenoord met 3-0 aan de kant gezet. Nacer Chadli was de grote man door twee keer te scoren. Door de zege is een minicrisis in Enschede afgezworen.

De afgelopen weken liep het niet helemaal lekker in Enschede met als absoluut dieptepunt de uitschakeling in de KNVB Beker door FC Den Bosch. Vandaag moest er in de Grolsch Veste wat worden rechtgezet tegen Feyenoord, dat de afgelopen twee jaar overigens won.

De 3-0 uitslag gaf de verhoudingen niet helemaal goed weer. Feyenoord voetbalde achter mee en kreeg ook voldoende kansen. Doelpunten scoorde de Rotterdammers niet. Nadat Jordy Clasie dichtbij de openingstreffer was, was het juist FC Twente dat scoorde. Goed werk van Willem Janssen bracht Dusan Tadic in stelling. De recordaankoop van de Tukkers vond zijn maatje Chadli die raak schoot.

Nog voor rust werd het 2-0. Rosales bracht met een pass van eigen helft Luc Castaignos in stelling. De aanvaller was Mathijsen en De Vrij te snel af terwijl doelman Lamprou twijfelde met uitkomen. Daarmee had FC Twente een 2-0 voorsprong bij rust te pakken. Toch was nog niet iedereen gerust op een goede afloop want Feyenoord deed zeker niet onder voor de thuisploeg.

Na rust was er veel balbezit voor Feyenoord maar maakte het FC Twente niet moeilijk. In de slotfase van het duel ging de wedstrijd definitief op slot. Een vrije trap van Chadli ging door de tweemans-muur van Feyenoord en hierop grabbelde Lamprou opzichtig. De 3-0 zou ook op het bord blijven staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!