Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo verrast AZ in Alkmaar


4 november 2012 - VVV Venlo heeft na elf wedstrijden eindelijk haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van Ton Lokhoff ging vandaag op bezoek bij een veel sterker AZ. De thuisploeg kwam moeizaam tot scoren en daar had VVV Venlo veel minder moeite mee: 1-2.

In de eerste helft was het AZ dat de klok sloeg. De thuisploeg kreeg voldoende kansen maar met kunst en vliegwerk bleef VVV Venlo op de been. Zo werd er tot twee keer toe een bal van de lijn gehaald. Beide teams gingen dan ook rusten met een 0-0 stand.

Na rust gooide VVV Venlo de schroom van zich af en zoch het af en toe de aanval. Cullen was dichtbij de openingstreffer. Niet veel later was het Maguire die de score in Alkmaar opende. Erik Fakenburg leek drie minuten voor tijd AZ een verdiend punt te bezorgen. Radosavljevic dacht daar diep in blessuretijd anders ver: 1-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!