Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ton Lokhoff zet Meeuwis uit selectie


5 november 2012 - Marcel Meeuwis lijkt voorlopig helemaal nergens meer op te hoeven rekenen bij VVV Venlo. De voormalig aanvoerder van VVV wordt gezien als een 'stoorzender', zo meldt De Telegraaf.

Afgelopen weekend, VVV Venlo won haar eerste duel dit seizoen op bezoek bij AZ, zat Meeuwis niet bij de wedstrijdselectie. Er werd gesteld dat Meeuwis ziek was maar insiders wisten wel beter. In De Telegraaf wordt Meeuwis een 'storende factor' binnen de selectie genoemd. De Telegraaf verwacht zelfs dat Meeuwis helemaal niet meer terugkeert in de selectie.

Ook de voorganger van Lokhoff, de Belg Glen De Boeck, kreeg het al snel aan de stok met Meeuwis. De Boeck twijfelde er toen over om Meeuwis aan te pakken. Uiteindelijk besloot De Boeck, ook door de teleurstellende resultaten, zelf zijn biezen te pakken. Lokhoff botste vorig seizoen ook al eens met Meeuwis die probeerde met een aantal andere spelers een front te vormen tegen de trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!