Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Positieve cijfers voor Roda JC


5 november 2012 - Roda JC Kerkrade presenteerde vandaag haar jaarcijfers en deze waren bijzonder positief. De Limburgers boekten over het boekjaar 2011-2012 een nettowinst van 2,8 miljoen euro.

De omzet van de club uit Kerkrade is ten opzichte van het vorig boekjaar gestegen van 10,147 miljoen euro gestegen naar 10,852 miljoen euro. Een procentuele stijging van 7%. Dat is volgens Roda JC voornamelijk te danken aan meer sponsorinkomsten. Daarbij moet wel worden gesteld dat er een aantal incidentele kosten waren zoals de verkoop van doelman Przemyslaw Tytón aan PSV.

Een andere interessante ontwikkeling is de daling van de loonkosten. Er werd bijna 10% bespaard waarmee de loonkosten uitkwamen op 7,4 miljoen euro (was 8,2 miljoen euro). et eigen vermogen is door het gemaakte nettoresultaat van 5,7 miljoen negatief gestegen naar 2,8 miljoen negatief. De club stelt dat het op het juiste spoor zit maar dat er nog veel te doen is. De liquiditeitspositie staat nog altijd onder druk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!