Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Sar treedt toe tot directie Ajax


6 november 2012 - Edwin van der Sar zal binnenkort toetreden tot de directieteam van Ajax, dat meldt De Telegraaf. De oud-doelman heeft positief gereageerd op een verzoek van de nieuwe Raad van Commissarissen.

Al bijna anderhalf jaar geleden besloot Van der Sar de laatste keer zijn handschoenen aan te trekken in zijn professionale loopbaan. Deze bracht hem via Ajax bij Juventus, Fulham en Manchester United. Twee keer won hij in zijn loopbaan de Champions League. De recordinternational is de tweede oud-voetballer die tot de directie toetreed.

Eerder maakte generatiegenoot Marc Overmars al de overstap naar de directie van Ajax. Ovemars is directeur voetbal. De directie bestaat verder uit Jeroen Slop en Henri van der Aat. Ajax en Van der Sar wensten niet te reageren op het nieuws van De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!