Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club Brugge denkt aan Van Marwijk of Verbeek


6 november 2012 - Club Brugge denkt aan een Nederlandse trainer. De Belgische topclub nam gisteren afscheid van Georges Leekens. Bert van Marwijk en Gertjan Verbeek worden genoemd als mogelijke nieuwe trainer.

'Bij voorkeur gaan we voor een vrije trainer en onze zoektocht stopt niet aan de landsgrenzen. We hebben al heel wat sollicitaties ontvangen en hebben zelf ook al enkele contacten gelegd. We zullen eerst alles bekijken en verschillende gesprekken voeren', aldus algemeen directeur Vincent Mannaert in gesprek met Belgische media.

Oud-speler hilippe Clement is voorlopig interim-trainer. Zo zal hij ook Club Brugge leiden in het Europa League-duel met het Engelse Newcastle United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!