Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onrust bij Feyenoord over salaris Mathijsen


7 november 2012 - Voetbal International claimt dat er onrust is ontstaan binnen de selectie van Feyenoord over het salaris van Joris Mathijsen. De international is grootverdiener in Rotterdam-Zuid en dat zou voor jaloerse blikken zorgen.

De 32-jarige verdediger tekende afgelopen zomer een driejarig contract bij Feyenoord. Na Hamburger SV en Malaga keerde Mathijsen daarmee terug naar de Eredivisie. Vooralsnog weet hij zijn status als grootverdiener bij Feyenoord nog niet waar te maken. Afgelopen weekend ging de routinier opzichtig in de fout bij het tweede doelpunt van FC Twente. Feyenoord verloor het duel in Enschede met 3-0.

Volgens Voetbal International hebben een aantal spelers al bij technisch directeur Martin van Geel aangeklopt. Onder hen ook Jordy Clasie. Van Geel heeft alle verzoeken ter zijde geschoven: "Als andere spelers ook twee EK's of WK's hebben gespeeld, dan krijgen ze gegarandeerd ook dat salaris."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!