Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax waagt poging voor toptalent PSV


8 november 2012 - Het lijkt er steeds meer op dat de zestienjarige Riechedly Bazoer PSV gaat verlaten. De verdediger is nog niet ingegaan op een contract bij PSV en kan de club daarmee voor een opleidingsvergoeding verlaten.

Manchester City heeft zijn zinnen gezet op de komst van Bazoer. Afgelopen week leidde Manchester City de jeugdinternational al rond. Nu zou volgens het Eindhovens Dagblad ook Ajax azen op de speler. Daarmee zou Ajax definitief een gentlement's agreement breken.

Eerder dit jaar lokte Ajax al C-junior Minck Peeters weg bij PSV. Dat was al tegen het zware been van PSV. Volgens Ajax heeft PSV boter op het hoofd. Er zou wekelijks een PSV-scout op De Toekomst lopen. Een tijdje geleden werd huidige eerste elftal speler Ricardo van Rhijn nog door PSV benaderd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!