Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag ziet komst Alberg zitten


8 november 2012 - Roland Alberg was vorig seizoen bij Excelsior in de Eredivisie een van de betere spelers. Toch bleef de aanvallende middenvelder op Woudestein en speelt hij nu in de Jupiler League. Mogelijk brengt ADO Den Haag daar verandering in.

Afgelopen zomer waagde ADO Den Haag al een poging voor de 22-jarige middenvelder. Volgens het Algemeen Dagblad was de vraagprijs van 600.000 euro te gortig voor ADO Den Haag. Dit seizoen kan Alberg in de Jupiler League nog niet het verschil maken. Toch is ADO Den Haag de speler nog niet vergeten.

'Hij is een interessante speler, die bij ons op het lijstje staat om eventueel naar het Forepark te komen', aldus ADO-trainer Maurice Steijn tegenover het Algemeen Dagblad. 'Maar zolang er bij ons niemand vertrekt, kunnen we daar niets mee.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!