Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax vond Kacou niet goed genoeg'


8 november 2012 - Twee jaar geleden werd Ajax de mogelijkheid geboden om Wilfried Bony aan te trekken. Ajax vond de huidige topscorer van de Eredivisie echter niet goed genoeg. Dat stelt zijn zaakwaarnemer Francis Kacou in gesprek met De Telegraaf.

'Ajax was perfect geweest', zegt Kacou in het Algemeen Dagblad. 'Als voetballer van een grote club als Ajax en in de grote stad Amsterdam was Bony in beeld van heel Europa geweest. Ik heb nog gezegd: 'Nu kost hij zo'n drie miljoen euro, over twee jaar levert hij zestien miljoen op'.

Ajax weet niets van het aanbod van Kacou. Inmiddels lijkt de aanvaller de Eredivisie te zijn ontgroeid. Een mooie transfer lonkt. Kacou: 'Ik ben er van overtuigd dat Wilfried bij Chelsea of Bayern München snel één van de besten is. Bij Sparta Praag en later Vitesse werd er door de buitenwacht ook eerst aan getwijfeld of hij het ging redden.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!