Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter wil af van Wesley Sneijder


9 november 2012 - Internazionale is bereid mee te werken aan een vertrek van Wesley Sneijder, zo meldt De Telegraaf. Zijn riante salaris past niet meer in het huidige beleid van de Italiaanse topclub en hangt dan ook als een molensteen om de nek van de Serie A-club.

De 90-voudig international heeft in Milaan nog een contract tot de zomer van 2015. Niemand in Italie verwacht dat Sneijder dat ook daadwerkelijk zal uitdienen. De afgelopen maanden stond Sneijder overigens buitenspel vanwege een bovenbeenblessure. Inmiddels is Sneijder nagenoeg fit om weer speelminuten te kunnen maken.

Internazionale wil de kosten gaan drukken. Om die reden werd ook al de mogelijkheid met Sneijder en diens zaakwaarnemer Soren Lerby besproken om zijn contract te verlengen maar dan wel tegen een lager salaris als wat de middenvelder nu in Milaan gewend is. Sneijder en Lerby hoorde het verhaal aan maar zullen hierin niet mee gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!