Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

David krijgt alsnog transfer naar Fulham


10 november 2012 - Chris David krijgt dan toch zijn gewenste transfer. Op de laatste dag van de transfermarkt in augustus ketste een overgang van FC Twente naar Fulham af omdat hij niet door de medische keuring kwam.

Inmiddels is David opnieuw gekeurd en zijn FC Twente en Fulham weer in gesprek gekomen. Op hoofdlijnen is er nu een akkoord. De negentienjarige David zal in Engeland een vierjarig contract tekenen. De transfer zal op 1 januari, wanneer de internationale transfermarkt weer opent, kunnen worden afgerond.

Chris David is een van de grootste talenten van zijn leeftijdscategorie. De middenvelder weigerde echter zijn aflopende verbintenis te verlengen. Hierop besloot de clubleiding in samenspraak met trainer Steve McClaren de speler niet op te nemen in de selectie. Ook zou David niet in wedstrijdverband voor Jong FC Twente worden ingezet. Nu is er een oplossing gekomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!