Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren over Bony: 'hot' in Engeland


10 november 2012 - Steve McClaren beaamt dat Vitesse-spits Wilfried Bony ook 'hot' is in Engeland. Dat verklaarde de oefenmeester van FC Twente in de aanloop naar de topper tegen Vitesse

"Mijn telefoon staat niet stil. De Engelse clubs blijven me maar bellen of ze hem moeten nemen. Ik heb ze geantwoord: 'Pak hem alsjeblieft al per 1 november'," zo grapte McClaren in gesprek met De Telegraaf.

"Bony is een uitstekende spits. Tegen Ajax scoorde hij niet alleen, maar hield hij ook alle ballen vast. Hij was onbespeelbaar voor de tegenstander. Elke trainer wil zo’n topscorer in zijn team hebben. Het is de bedoeling, dat Castaignos zich ook in die richting ontwikkelt. Wij hebben het geloof, dat hij dat gaat doen."

"Op dit moment is Bony voor Vitesse net zo belangrijk, als Bryan Ruiz was voor ons twee, drie jaar geleden", vervolgt McClaren. "Wat ik ervan hoor, is dat er zeker Engelse clubs zijn, die hem in de winterstop willen nemen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!