Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord stuurt Elabdellaoui teurg naar City'


10 november 2012 - Feyenoord lijkt afscheid te willen nemen van Omar Elabdellaoui, zo meldt het Algemeen Dagblad. Met hoge verwachtingen huurde Feyenoord de Noorse jeugdinternational afgelopen zomer van Manchester City maar tot dusver kan hij de technische staf niet bekoren.

De 20-jarige Elabdellaoui kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Manchester City. Afgelopen seizoen huurde Feyenoord al John Guidetti van de 'Citizens'. Tot ieders tevredenheid groeide Guidetti uit tot de sterspeler van de Rotterdammers.

Elabdellaoui kan minder imponeren. Tot dusver kreeg hij enkel in het bekerduel tegen Xerxes een basisplaats, notabene als rechtsback. De buitenspeler kwam daarnaast twee keer als invaller in actie. Mogelijk keert hij nu weer terug naar Manchester.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!