Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ weigerde bod op Jozy Altidore


15 november 2012 - AZ heeft bevestigd dat er afgelopen zomer interesse was van een Oost-Europese club voor Jozy Altidore. AZ wilde niet bevestigen noch ontkennen dat de club een bod van 8 miljoen euro op de Amerikaans international heeft geweigerd.

Ook dit seizoen is Altidore goed bezig. Interesse logisch. Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart op AZ.nl: "Het is nu niet de fase waarin er concrete voorstellen bij AZ binnenkomen. Wel worden Eredivisie-spelers als Wilfried Bony en Jozy Altidore regelmatig in de media genoemd, simpelweg omdat ze scoren. Ze zijn interessant. Afgelopen zomer is er inderdaad via via een bod op Jozy bij ons neergelegd uit een kapitaalkrachtig land in Oost-Europa."

Stewart vervolgt: "Ik kan het bedrag van 8 miljoen niet bevestigen. Dat bod kwam echter op een heel laat tijdstip binnen, waardoor wij niet adequaat konden handelen wat betreft het aantrekken van een eventuele opvolger. Voor ons was het dus niet interessant genoeg. Daarnaast wilde Jozy graag bij AZ blijven. Hij heeft hier na jaren van rondtrekken een thuis gevonden. Hij wil niet zomaar weer van club verkassen."

De directeur voetbalzaken gaat zelfs nog een stap verder. "Ik sluit niet uit dat er deze winterstop of aan het eind van het seizoen weer interesse komt voor Jozy. Hij is zich geweldig aan het ontwikkelen: is een aanspeelpunt voor het elftal, voetbalt goed mee en vertaalt dat ook nog in doelpunten. Dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Ook dit seizoen zitten er vaak scouts van grote clubs als Barcelona, Bayern München, Chelsea en Tottenham Hotspur bij AZ op de tribune."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!