Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV en Meeuwis van elkaar verlost


16 november 2012 - Ton Lokhoff heeft de interne strijd gewonnen van Marcel Meeuwis. De middenvelder maakte al enige tijd geen deel meer uit van de selectie. Vandaag is bekend geworden dat zijn nog doorlopende verbintenis is ontbonden.

Meeuwis had in Venlo nog een contract tot de zomer van 2014, per 1 december wordt de verbintenis ontbonden. Meeuwis liet zich negatief uit in de media over VVV Venlo. Dat leverde Meeuwis een geldboete op, waarop hij besloot zich ziek te melden. Het was niet de eerste keer dat Meeuwis botste met de technische leiding van zijn club.

Voor Meeuwis loopt zijn tweede avontuur bij VVV Venlo anders af dan gehoopt. De 32-jarige Meeuwis speelde eerder al tussen 2002 en 2006 voor VVV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!