Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax had Bony voor drie miljoen kunnen hebben'


17 november 2012 - Francis Kacou, zaakwaarnemer van Wilfried Bony, laat geen mogelijkheid onbenut om in te gaan op de situatie van zijn client. Daarnaast laat Kacou ook elke keer weer optekenen dat Ajax het niet zag zitten in de Ivoriaans international.

"De kans is heel groot dat Wilfried komende winter bij Vitesse vertrekt", aldus Kacou in gesprek met Voetbal International. "Hij is toe aan een nieuwe uitdaging. Er is interesse uit Turkije, Frankrijk, Rusland, Engeland en Duitsland. We wachten de aanbiedingen af en zullen voor de beste optie gaan."

"Het belangrijkste is dat Bony komend seizoen in de Champions League uitkomt. Hij zal ook op dat niveau overtuigen. Ik heb twee jaar geleden Ajax getipt om naar Bony te komen kijken. Hij was destijds de beste spits van de Europa League. Maar Ajax vond het niet nodig. Ze hadden hem voor drie miljoen kunnen ophalen, en nu wordt er gesproken over bedragen van twintig miljoen. Ajax heeft een grote fout gemaakt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!