Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II hoopt op komst Demouge en Meeuwis


17 november 2012 - Hekkensluiter Willem II wil zich gaan versterken. Hiervoor zijn oudgedienden Frank Demouge en Marcel Meeuwis in beeld. Demouge zit op een dood spoor bij het Engelse Bournemouth en kan op huurbasis vertrekken. Meeuwis zag zijn contract bij VVV Venlo worden ontbonden.

"Dit was de enige oplossing. Marcel wil zijn loopbaan als profvoetballer zo snel mogelijk voortzetten bij een andere club", aldus zijn zaakwaarnemer Louis Laros in De Telegraaf. Meeuwis botste geregeld met trainer Ton Lokhoff, uiteindelijk heeft de oefenmeester de interne strijd gewonnen.

Technisch directeur Marc van Hintum: "Meeuwis en Demouge zijn spelers waar we ons in de winterstop mee willen versterken. Meeuwis is transfervrij nu, maar zijn salaris kan nog een struikelblok vormen. Er zijn echter besprekingen gevoerd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!