Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft bijna nieuwe hoofdsponsor


17 november 2012 - Vitesse voetbalt al het gehele seizoen met een lege voorkant. Een hoofdsponsor werd niet gevonden en de ambitieuze Arnhemmers gaan niet zo maar met ieder bedrijf in zee. Volgens De Gelderlander heeft Vitesse bijna een akkoord met een oliemaatschappij.

Oliemaatschappij SOCAR uit Azerbeidzjan moet de nieuwe hoofdsponsor gaan worden. Onderhandelingen zijn volgens De Gelderlander in een vergevorderd stadium. SOCAR (State Oil Company of Azerbeidzjan) is het staatsbedrijf dat aardgas en olie exploiteert. Nu wil het bedrijf via Vitesse ook in West-Europa haar naam gaan vestigen.

De afgelopen periode sprak Vitesse onder meer met de multinationals Gazprom, Samsung en Singha Beer. SOCAR en Vitesse werken volgens De Gelderlander aan een meerjarige overeenkomst. Die zou Vitesse zeker 10 miljoen euro per jaar gaan opleveren. Ter vergelijking Ajax krijgt op dit moment ook een dergelijk bedrag van AEGON.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!