Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kali denkt nog niet aan verlengen


17 november 2012 - FC Utrecht is tot nu toe een van de verrassingen in de Eredivisie. Anouar Kali behoort tot de smaakmakers van de Domstedelingen. Een transfervrij vertrek dreigt omdat Kali in Utrecht nog een verbintenis heeft tot komende zomer.

Eerder werd duidelijk dat FC Utrecht graag tot de zomer van 2016 wil verlengen. De 21-jarige middenvelder heeft niet zo veel haast. "Voorlopig gebeurt het niet", aldus Kali in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb gezegd, dat ik me nu wil focussen op het voetbal en pas in januari een beslissing wil nemen."

"Ik ben na dit seizoen natuurlijk transfervrij, maar het is ook zeker niet uitgesloten dat ik bijteken bij FC Utrecht. Hier weet ik dat de kans groot is, dat ik elke week speel en dat is ook belangrijk voor een jonge voetballer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!