Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Filip Kostic: 'Ongelukkig in Groningen'


17 november 2012 - FC Groningen contracteerde afgelopen zomer met hoge verwachtingen Filip Kostic. De Servische buitenspeler moest in de Euroborg de opvolger worden van landgenoot Dusan Tadic. Tot dusver kwam Kostic echter niet voor in de plannen van trainer Robert Maaskant, hij speelde slechts twee duels.

Groningen betaalde naar verluidt 1,5 miljoen euro voor de buitenspeler die nu het ook nog eens niet naar zijn zin heeft. "Ik voel me hier ongelukkig. Ik ben naar Groningen gekomen om te spelen", aldus Kostic in gesprek met Dagblad van het Noorden. "Als ik dit had geweten, was ik niet naar FC Groningen gekomen. Dan was ik naar Club Brugge gegaan. Daar kon ik ook een contract tekenen."

"Ik heb voor FC Groningen gekozen omdat ik had gehoord dat jonge spelers hier eerder een kans krijgen. Ik dacht me hier sneller en beter verder te ontwikkelen. Het is logisch dat je wat aanpassingsproblemen kent als je ergens nieuw bent, maar wat je als nieuwe speler vooral nodig hebt is vertrouwen krijgen. Maar dat voel ik helemaal niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!