Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt komst Bazoer


18 november 2012 - Het grootste talent van de jeugdopleiding van PSV gaat definitief aan de slag bij Ajax. Riechedly Bazoer kon naar een groot aantal clubs, heel veel geld verdienen bij Manchester City maar kiest voor de overstap naar Ajax om zich verder al spelers te ontwikkelen.

De zestienjarige jeugdinternational zal in Amsterdam de maximale contractlengte (drie seizoenen) gaan tekenen. "Wanneer hij komt weet ik niet, maar het is rond", aldus Frank de Boer na afloop van Ajax - VVV Venlo. "We gaan een goed plan met hem opzetten om te kijken wat het beste voor hem is. Hij is nog steeds B-junior. Als hij graag naar een andere club wil, zijn wij geïnteresseerd in zo'n goede speler."

Er is een gentlements agreement tussen Ajax, PSV en Feyenoord om geen spelers van elkaar te benaderen. Ajax lijkt deze afspraak aan haar laars te lappen. Afgelopen zomer vertrok C-junior Mink Peeters al bij PSV om voor Ajax te spelen. Aan de andere kant maakte Rik Schouw de overstap van Amsterdam naar Eindhoven. Echter Ajax wilde niet door met Schouw, PSV zag wel toekomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!