Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord eenvoudig langs Willem II


18 november 2012 - Feyenoord had vanmiddag geen kind aan Willem II. De hekkensluiter werd zonder veel inspanning met 3-0 naar huis gestuurd. Graziano Pelle vijzelde zijn productie nog maar eens op en scoorde twee keer.

Opvallend was de plaats op de bank van Martins Indi, trainer Koeman gunde de jonge international rust. Nelom kreeg zodoende speelminuten. Willem II liet in de beginfase het initiatief over aan de thuisploeg. De Tilburgers loerden op de counter met snelle aanvallers als Misidjan en Snijders. Al vroeg in het duel moest Snijders het veld met een blessure verlaten en miste

Nadat Lex Immers al een schotkans had gekregen was het niet veel later met een rolletje wel raak. Na 33 minuten had Feyenoord daarmee haar voorsprong te maken. Een voorsprong die ondanks het matige spel wel verdiend was. Willem II kon Feyenoord namelijk nauwelijks pijn doen.

Na rust liet Feyenoord al snel uit naar 3-0. Tot tweemaal toe was het Graziano Pelle die scoorde. Met nog een half uur op de klok besloot Ronald Koeman Immers en Schaken naar de kant te halen. Singh en Boetius kregen speelminuten. Gescoord zou er niet meer worden mede door goed keeperswerk van Willem II-doelman Meul.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!