Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw puntverlies voor FC Twente


18 november 2012 - FC Twente heeft opnieuw averij opgelopen in de strijd om de bovenste posities in de Eredivisie. Op bezoek bij FC Utrecht werd in de Galgenwaard met 1-1 gelijk gespeeld.

Het begon allemaal nog zo goed. Willem Janssen had de Tukkers al na twee minuten op voorsprong gezet. FC Utrecht raakte niet in paniek. Het spel golfde op en neer. Kansen waren er voor beide teams. Na zeventien minuten spelen was er de verdiende gelijkmaker. Mulenga scoorde.

In de tweede helft had het beide kanten op kunnen rollen. Zowel FC Utrecht als FC Twente kregen goede kansen welke echter ongedaan werden gemaakt door de keepers Robin Ruiter en Sander Boschker. FC Twente speelt dus gelijk en daarmee is de achterstand op koploper PSV opgelopen tot drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!