Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht-duo gewild op transfermarkt


20 november 2012 - FC Utrecht is bezig aan een uitstekend seizoen in de Eredivisie. Dat kan de club ook duur komen te staan. Zowel Mike van der Hoorn en Anouar Kali (foto) staan nadrukkelijk in de belangstelling van andere clubs.

Volgens Voetbal International staat Mike van der Hoorn nadrukkelijk in de belangstelling van de Nederlandse top. Zowel PSV als FC Twente heeft interesse in de 20-jarige verdediger. Van der Hoorn debuteerde in het seizoen 2010/2011. Dit seizoen is Van der Hoorn voor het eerst een vaste waarde. Van der Hoorn heeft in de Domstad nog een contract tot de zomer van 2016. FC Utrecht kan daarmee een mooie transfersom opstrijken.

Dat geldt niet voor Anouar Kali. De 21-jarige middenvelder heeft een aflopende verbintenis bij FC Utrecht en kan kiezen uit verschillende clubs. FC Utrecht houdt nog altijd hoop zijn contract te kunnen verlengen tot de zomer van 2016.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!