Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil jaren door met Koeman


20 november 2012 - Feyenoord wil een gezamenlijke toekomst met Ronald Koeman. De club is zeer tevreden in de werkwijze van Koeman. Technisch directeur Martin van Geel hoopt Koeman voor meerdere seizoenen aan zich te kunnen binden.

Technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International: "We zouden dolgraag willen dat hij hier nog een paar jaar blijft werken. Dat we vorig jaar tweede werden en nu, ondanks dat we een aantal bepalende spelers moesten laten gaan, gewoon weer vijfde staan met uitzicht op beter, is onmiskenbaar voor een groot deel de verdienste van Ronald Koeman."

Van Geel vervolgt: "Hij maakt spelers beter, laat het team optimaal functioneren en hij heeft gezorgd voor een professioneel topsportklimaat dat hij elke dag bewaakt. Tel daarbij op zijn ervaring en autoriteit en het mag duidelijk zijn dat wij deze trainer graag willen houden. We gaan tijdens de winterstop praten. Wij zijn zeer tevreden en ik hoop Ronald ook. Als trainer heeft hij het nodige meegemaakt, hoogte- en dieptepunten, en wellicht koestert hij de situatie waarin hij nu kan werken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!