Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Provincie wil Vrienden van Vitesse niets uitkeren


20 november 2012 - De provincie Gelderland weigert om Vitesse en de Vrienden van Vitesse geld uit te keren voor een niet nagekomen toezegging over huurverlaging van Gelredome uit 2001, dat meldt Omroep Gelderland. Dinsdag stonden de partijen tegenover elkaar voor de rechtbank in Arnhem.

De investeerders eisen bijna 50 miljoen euro omdat ze na het gebaar van Gedeputeerde Staten geld pompten in Vitesse. De Vrienden leden een miljoenenschade en verhalen die nu al elf jaar tevergeefs op de provincie.

In 2010 stelde de Hoge Raad de financiers in het gelijk. Een civiele rechtszaak moet nu uitkomst bieden en de hoogte van een eventuele schadevergoeding vaststellen. Tot een schikking tussen beide partijen is het nooit gekomen.

De rechtbank doet op 23 januari uitspraak.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!