Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw fors verlies voor FC Utrecht


21 november 2012 - FC Utrecht heeft opnieuw een fors verlies geleden. Over het seizoen 2011/2012 leden de Domstedelingen maar liefst 4,3 miljoen euro verlies. Een jaar eerder was dat verlies 9,2 miljoen euro.

Ondanks de verbeterde cijfers ten opzichte van een jaar eerder noemt FC Utrecht deze teleurstellend. Algemeen directeur Wilko van Schaik op de website van zijn club: "Maar het komt niet onverwacht. Ondanks het feit dat delen van de transferinkomsten van verkochte spelers in dit boekjaar zijn geboekt, wist FC Utrecht de inkomsten niet dermate te verhogen dat sprake is van zwarte cijfers. Het beleid moet nu geheel op de schop."

Ondanks de verkoop van Kevin Strootman, Dries Mertens en Michel Vorm werden er toch nog rode cijfers in de Domstad geschreven. De netto-omzet daalde vorig seizoen van 19,5 miljoen naar 13,1 miljoen euro. Europees voetbal werd misgelopen terwijl hoofdsponsor Phanos vertrok.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!