Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil toekomst met Boetius


22 november 2012 - Jean-Paul Boetius sierde zijn debuut in de Klassieker tegen Ajax op met een doelpunt. Later verscheen Boetius vaker in het elftal van Ronald Koeman. Het is dan ook geen geheim dat Feyenoord het contract tot 2014 wil openbreken en verlengen.

"We zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. "Onlangs hebben we gesproken met Jean-Paul en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht. Deze week hopen we van ze te horen. De gesprekken verliepen in een zeer goede sfeer."

Ook de zaakwaarnemer, Winnie Haatrecht, is positief: "We gaan eerst met familie Boëtius om de tafel zitten, iedereen die mag meepraten kan zijn zegje doen. Op basis daarvan nemen we contact op met Feyenoord. Het eerste gesprek met de club dateerde van vóór Jean-Pauls debuut tegen Ajax."

Haatrecht vervolgt: "Daarna ben je benieuwd hoe alles zich verder ontwikkelt. Vaak blijft het bij een eenmalig optreden of moeten spelers terug naar de jeugd, maar bij Jean-Paul ging het zoals we hoopten. Deze week komen we terug bij Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!