Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en FC Twente strijden voor laatste kans


22 november 2012 - PSV en FC Twente vechten vanavond voor hun laatste kans in de groepsfase van de Europa League. PSV neemt het in het eigen Philips Stadion (aftrap 21.05 uur) op tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk, FC Twente gaat op bezoek bij het al geplaatste Hannover 96 (19.00 uur).

Trainer Dick Advocaat zal niet zijn sterkste elf gaan gebruiken. Er zijn een aantal pijntjes en in de aanloop naar de topper tegen Vitesse van komend weeken kunnen spelers 'uitzieken'. Het gaat om Mark van Bommel, Kevin Strootman, Luciano Narsingh en Jetro Willems. De koploper van de Eredivisie heeft uit 4 duels slechts 4 punten en staat daarmee laatste in de groep. Dnjepr heeft 9 punten en is al vrijwel zeker van plaatsing. Nummer drie AIK Stockholm (vier punten) ontvangt vanavond nummer twee Napoli (zes punten).

Ook FC Twente moet nog vol aan de bak. Winst tegen Hannover en Helsingborgs IF is noodzakelijk om door te gaan. Concurrent Levante mag niet meer dan 1 punt pakken. Daarmee lijkt het voor FC Twente een hels karwei te gaan worden en staat Europese uitschakeling al nagenoeg vast. Het kan zo maar zijn dat er na de winterstop geen enkele Nederlandse club meer op het Europese toneel actief is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!