Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ondanks gelijkspel uit Europa


22 november 2012 - FC Twente ligt definitief uit Europa. Levante en Hannover '96 zijn met nog een duel te gaan niet meer te achterhalen. Vandaag moest FC Twente winnen op bezoek bij Hannover '96 en moest Levante niet winnen. FC Twente speelde gelijk terwijl Levante met 3-0 van Helsingborg.

Trainer Steve McClaren besloot vanavond Pelupessy en Bulykin in de basis te laten starten. Dat ging te nkoste van Schilder en Castaignos. Ook aan de kant van Hannover waren er een aantal wijzigingen. FC Twente had het meeste balbezit in Noord-Duitsland en kreeg ook een aantal kansen. Toch was het spel van de Tukkers niet doortastend genoeg om het Hannover moeilijk te maken.

Ook na rust probeerde FC Twente het wel. Het had twee leuke kansen maar Hannover-doelman Zieler stond beide keren goed in de weg. Ook het inbrengen van Luc Castaignos en Leroy Fer kon het verschil niet maken. In het slotfase van het duel werd Bengtsson nog met rood van het veld gestuurd toen hij de doorgebroken Sobiech neerhaalde.

Met het 0-0 resultaat ligt FC Twente dus uit Europa. Voor de Europese punten speelt het nog wel een thuiswedstrijd tegen Helsinborg. McClaren kennende zal hij tegen de Zweedse ploeg nauwelijks met basiskrachten aantreden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!