Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PEC Zwolle hoopt op terugkeer Anco Jansen'


22 november 2012 - PEC Zwolle hoopt zich in januari wanneer de transfermarkt weer opengaat te versterken met Anco Jansen. De middenvelder heeft nog een doorlopende verbintenis bij De Graafschap, zo meldt Omroep Gelderland.

In Doetinchem ligt de 23-jarige vleugelaanvaller nog tot de zomer van 2014 onder contract. Technisch manager Ronald Vroomans tegenover Omroep Gelderland: "Die signalen zijn doorgekomen bij ons, maar officieel weten we niets. Er is ook geen bod binnengekomen. Wel kan ik mij de interesse voorstellen. De link met Jansen is natuurlijk gauw gelegd."

Anco Jansen is namelijk geboren in Zwolle en genoot er ook zijn jeugdopleiding. Anderhalf jaar speelde Jansen in het eerste elftal van PEC Zwolle om in de winterstop van het seizoen 2007-2008 op huurbaiss te verkassen naar FC Groningen. Via Cambuur en Veendam kwam de speler uit bij De Graafschap. Nu lonkt een terugkeer naar het oude nest.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!