Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Villarreal bekeek Nemanja Gudelj


24 november 2012 - Steeds meer clubs zitten achter Nemanja Gudelj aan. Gisteren bij NAC - ADO Den Haag (0-3) was er zelfs een delegatie van het Spaanse Villarreal om de middenvelder te bekijken.

De aandacht ging dus niet volledig uit naar vader Nebosja Gudelj die sinds deze week de nieuwe trainer is van NAC Breda. De 21-jarige Nemanja Gudelj laat al lange tijd zien het niveau van NAC Breda te zijn ontgroeid.

De middenvelder stond al nadrukkelijk in de belangstelling van AZ en FC Twente. Afgelopen zomer was Fiorentina nog het meest concreet maar kon uiteindelijk geen bankgarantie overleggen. Nu zat Villarreal dus op de tribunes van het Rat Verlegh Stadion.

Vader Gudelj in gesprek met De Telegraaf: "Als Neno een transfer krijgt, zal hij alleen moeten gaan. Ik heb hier mijn aanstelling." Eerder gaf Nemanja Gudelj al aan mogelijk het seizoen te willen afmaken nu zijn vader trainer is. Gudelj moet 2 miljoen euro kosten, een bedrag dat NAC erg goed kan gebruiken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!