Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Winston Bogarde wil als trainer aan de slag


24 november 2012 - Trainers staan in de rij om aan de slag te gaan bij Zaterdag Hoofdklasser HSV Hoek. De Zeeuwen hebben zelfs een sollicitatie ontvangen van Winston Bogarde die graag zijn eerste stappen in zijn trainersloopbaan wil zetten, dat meldt PZC.

De oud-international die speelde voor Sparta, Ajax, AC Milan, Barcelona en Chelsea liet weten het geen enkel probleem te vinden om wekelijks meerdere malen de reis te maken van Amstelveen naar Hoek. Een reis van ruim 200 kilometer. Bogarde haalde zijn trainersdiploma in 2010 in Ierland.

Ook andere oud-profs als Koos Waslander, John de Wolf en Hans Galjé evenals een groot aantal Belgische trainers lieten al weten trek te hebben in de vacante functie in Zeeland. Vorige week werd afscheid genomen van Eric Hellemons (ex-RBC Roosendaal).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!