Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Guttierez langere tijd uitgeschakeld


24 november 2012 - FC Twente en meniscusoperaties, een opvallende combinatie. Felipe Gutierrez is nu de derde speler bij FC Twente die de operatie moet ondergaan, dat meldt TC Tubantia. Tegen Hannover kwam de Chileen nog namens de Tukkers in actie.

Eerder dit seizoen moesten Leroy Fer en Dmitry Bulykin al met een dergelijke kwetsuur onder het mes. Gutierrez zal door de ingreep dit jaar niet meer in actie komen. De middenvelder kan zich gaan richten op een rentree na de winterstop.

De ziekenboeg is toch al groter dan FC Twente lief is. Ook Nacer Chadli is nog niet fit genoeg om te spelen terwijl Bjelland nog maanden uit de roulatie zal zijn. Leroy Fer zou mogelijk tegen PEC Zwolle weer in de basis kunnen starten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!