Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wint van FC Utrecht


24 november 2012 - NEC heeft de punten vanavond in eigen huis gehouden. In De Goffert werd met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. Breekpunt in het duel was een grove fout van Utrecht-doelman Robbin Ruiter.

Een leuk duel vandaag in Nijmegen waarbij beide teams voldoende kansen kregen om de zege naar zich toe te trekken. De eerste kans was voor Rens van Eijden, zijn kopbal werd zeer goed gepakt door Ruiter. Na een kwartier spelen kwam NEC alsnog op voorsprong. Ruiter kon nog wel redden op een inzet van George maar op de rebound van Ten Voorde had de doelman geen antwoord.

Na rust was er een grote kans voor FC Utrecht. Kali stuurde Gerndt diep die leek te gaan scoren. Eerst stond Babos in de weg, in de rebound werd zijn inzet door Breuer van de lijn gehaald. FC Utrecht was op weg naar de gelijkmaker maar een blunder van Ruiter leidde de 2-0 in. Ruiter rolde de bal voor zich uit maar had niet in de gaten dat Rieks nog achter hem was. De Deen pikte de bal op en stelde Platje in staat te scoren: 2-0.

FC Utrecht gaf niet op en bleef voetballen. De Kogel had nog een prima mogelijkheid op de aansluitingstreffer. Tien minuten voor tijd was het verzet definitief gebroken toen Utrecht met tien verder moest. Dave Bulthuis kreeg zijn tweede gele en dus rode kaart.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!