Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC denkt niet aan terugkeer Vormer


26 november 2012 - Roda JC heeft middelen om in de komende transferperiode de markt op te gaan. Daarbij richten de Limburgers zich in eerste instantie op spelers die buiten de boot vallen bij de topclubs. In De Telegraaf werd ook de naam van Ruud Vormer genoemd die Roda JC afgelopen zomer verruilde voor Feyenoord maar in Rotterdam op de bank zit.

De 24-jarige middenvelder zit bij Feyenoord steevast op de bank. Nadat Kelvin Leerdam werd gepasseerd vanwege het niet verlengen van zijn verbintenis won de zeventienjarige Vilhena zelfs de strijd om de vacante positie. Toch verwacht Gerard Wielaert, technisch directeur van Roda JC, niet dat het tot een terugkeer komt.

Wielaert in gesprek met RTV Rijnmond: "Ruud heeft laten zien dat hij een hele belangrijke speler kan zijn voor Roda, maar hij heeft net de stap gemaakt en het is dus ook onzin om te praten over een eventuele huur deze winter. Ruud speelt net een half jaar bij Feyenoord en laat hij daar nou eerst eens één seizoen vol maken. En kijken hoe hij zich dan ontwikkelt. Op dit moment is het wat ons betreft niet aan de orde."

Feyenoord heeft ook nooit te kennen gegeven dat het wil praten over een (tijdelijk) vertrek van Vomer. Onder andere Mokotjo, Fernandez, Ramsteijn en Leerdam mogen in januari wel vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!