Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ moet Marcellis twee duels missen'


26 november 2012 - De aanklager betaald voetbal wil AZ-verdediger Dirk Marcellis voor drie duels schorsen. Daarvan is een duel voorwaardelijk. De rode kaart die Michael de Leeuw (FC Groningen) opliep in het treffen met RKC is geseponeerd.

Marcellis werd voor drie duels geschorst 'vanwege ernstig gemeen spel, dan wel het trappen van een tegenspeler'. Marcellis kreeg zondag rood in het treffen met Feyenoord. Na afloop waren de deskundigen het niet eens over het feit of het al dan niet een rode kaart was.

Iedereen was het eens dat de rode kaart van Michael de Leeuw onterecht was. De middenvelder van FC Groningen kreeg rood vanwege een slaande beweging. Zelfs RKC Waalwijk stelde dat van opzet geen sprake was. De openbaar aanklager heeft dat nu ook kenbaar gemaakt door de kaart te seponderen.

Hofstede (FC Den Bosch), Apau (SC Veendam) en De Roover (NAC Breda) kregen ieder 1 wedstrijd schorsing. Milan Koenders van Heracles Almelo kreeg twee wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk. Spelers en clubs hebben tot 17.00 uur de tijd te reageren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!