Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Koeman haalt opnieuw uit naar biljarters


27 november 2012 - Ronald Koeman is nog altijd niet te spreken over het gedrag van een aantal spelers uit de selectie. De tweede helft van het thuisduel tegen Willem II werd vanuit het spelershome bij de biljartafel bekeken en dus niet op de tribune.

Het gaat om onder andere John Goossens, Guyon Fernandez, Kamohelo Mokotjo en Kaj Ramsteijn die het voorlopig bij Koeman verbruid hebben. "Ik vind dat niet kunnen", aldus Koeman tegenover Voetbal International. "Zo'n wedstrijd volg je vanaf de tribune en niet met een keu in je hand. Dan laat je je collega's in de steek. Dat heb ik hen verteld en het meteen breder getrokken. Als selectie werk je samen ergens naar toe, dat vereist van iedereen volledige toewijding. Daar heb ik nog maar eens de nadruk op gelegd, zonder dat het tot consequenties heeft geleid."

"Ik heb geen boetes of andere straffen uitgedeeld", zo gaat Koeman verder. "Ook het feit dat deze spelers tegen AZ niet bij de selectie zaten, had daarmee niets te maken. Maar soms is het goed bepaalde zaken nog eens te benadrukken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!