Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wout Brama maakt zich geen zorgen


27 november 2012 - FC Twente verloor de koppositie en werd uitgeschakeld in de KNVB Beker en de Europa League. Toch staan de Tukkers nog altijd tweede. Wout Brama maakt zich voorlopig echter nog geen zorgen.

"Ik ben er nog steeds van overtuigd dat we de kwaliteit hebben om mee te doen om de titel", aldus Brama in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We hebben in het begin van de competitie met deze selectie ook goede wedstrijden gespeeld. Het spel van de laatste weken is matig, we dwingen weinig af, scoren nauwelijks. Daar zijn oorzaken voor aan te wijzen, zoals het drukke programma en de vele blessures, zonder dat we ons daarachter willen verschuilen."

Brama vervolgt: "Maar dat er nu iets moet gebeuren, is duidelijk. Het zal beter moeten en gelukkig krijgen we een aantal belangrijke spelers terug na blessures. De komende weken zullen moeten uitwijzen of we weer de topploeg kunnen worden die we willen zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!