Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag niet in zee met Bodde


27 november 2012 - Ferrie Bodde hoeft niet te rekenen op een contract bij ADO Den Haag. De 30-jarige middenvelder zit zonder club en traint al enige tijd mee met de selectie van Maurice Steijn. Daar zal het ook bij blijven.

De afgelopen vijf seizoenen stond Bodde onder contract bij Swansea City, daarvan stond hij de laatste drie jaar buitenspel vanwege zware knieblessures. In Den Haag moest Bodde weer fitter gaan worden. Om die reden trainde Bodde de afgelopen maanden mee met de selectie van ADO Den Haag.

Maurice Steijn in het Algemeen Dagblad: 'Ik wilde hem een aantal wedstrijden bij Jong ADO zien spelen, maar dan hadden wij hem volgens de reglementen een contract aan moeten bieden. Dat geld is er gewoon niet. Het beetje geld dat er is, hebben we voor een aanvaller of een keeper nodig.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!