Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil Bony verleiden tot langer verblijf


28 november 2012 - Vitesse wil Wilfried Bony tot minimaal tot het einde van het seizoen in Arnhem houden en daarmee de kans op een Champions League ticket vergroten. De Arnhemmers willen de Ivoriaanse aanvaller verleiden met een sterk verbeterd contract.

Bony scoorde afgelopen weekend al weer zijn vijftiende doelpunt van het seizoen. Al wekenlang verkondigd Bony graag bij Vitesse te willen vertrekken, ook omdat hij financieel in een ander land meer kan verdienen. De aanvaller uit Ivoorkust weet echter als geen ander dat hij bezig is aan zijn beste seizoen in zijn loopbaan tot dusver.

Clubeigenaar Merab Jordania en algemeen directeur Erwin Kasakowski willen het voor Bony nu uitzonderlijk aantrekkelijk maken om in Arnhem te blijven. Ze hopen zelfs dat Bony niet afreist voor de Afrika Cup. "We hebben concrete plannen om Bony bij dit elftal aan boord te houden”, zegt Kasakowski. „We zijn achter de schermen al de besprekingen met zijn zaakwaarnemer begonnen. We doen er ongelooflijk veel aan om het team zo sterk mogelijk te maken voor de tweede helft van de competitie en daar hoort Bony bij."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!