Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel kan De Vrij geen uitsluitsel geven


28 november 2012 - Technisch directeur Martin van Geel gaat in het Algemeen Dagblad vandaag uitgebreid in op het feit dat een aantal spelers vooralsnog niet bijtekent. Gisteren werd bekend dat aanvoerder Stefan de Vrij twijfelt over een nieuwe verbintenis in Rotterdam-Zuid.

"Ik snap dat Stefan de Vrij benieuwd is hoe Feyenoord er komend seizoen uitziet", aldus Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er liggen veel basisspelers langdurig vast. Die garantie heeft hij dus. Maar ik weet ook dat als de grootste clubs uit Europa aankloppen voor Bruno Martins Indi en Jordy Clasie, een transfer nauwelijks tegen te houden is. Maar dan staat er een mooie vergoeding tegenover."

Ook voor De Vrij is er veel interesse. Zo wordt Chelsea in verband gebracht met de jonge international. De Vrij heeft in De Kuip ngo een contract tot de zomer van 2014. Het is nog onbekend of Graziano Pelle volgend jaar in De Kuip speelt. Pelle heeft een doorlopend contract bij Parma en Van Geel wil dan ook een poging wagen. "We zullen straks peilen hoe Pellè en Parma er in staan. Hij is een speler die ons sterker maakt", zo stelde Van Geel.

Het Algemeen Dagblad weet dat Feyenoord afgelopen zomer ook in de race was voor Alfred Finnbogason en Marcus Henriksen. Beide spelers bleken financieel niet haalbaar. Finnbogason werd door SC Heerenveen voor 500.000 euro gekocht, Henriksen koste AZ 2 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!