Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Miralem Sulejmani


28 november 2012 - Ajax lijkt dan alsnog een gedeelte van haar miljoeneninvestering in Miralem Sulejmani terug te verdienen. Volgens Voetbal International hebben Valencia, Bayer Leverkusen en West Ham United concrete interesse.

In 2008 betaalde Ajax nog ruim 16 miljoen euro voor de toen 19-jarige Sulejmani. Met een forse premie voor diens zaakwaarnemer en een dito salaris voor de speler in kwestie is de totale investering ver boven de 20 miljoen euro uitgekomen. Sulejmani kon, mede door blessures, de hoge verwachtingen nooit inlossen.

De 23-jarige aanvaller uit Servië kon desondanks in Amsterdam verlengen maar onderhandelingen liepen op niets uit. Dat was mede ingegeven in het feit dat Sulejmani niet wenste in te leveren. Dat viel niet in goede aarde bij de technische leiding die besloot Sulejmani te 'degraderen' naar Jong Ajax en in de etalage te zetten.

"Als er echt een club komt, dan zal ik de deal zorgvuldig bestuderen", aldus Sulejmani in gesprek met Voetbal International. "De volgende stap in mijn carrière moet een juiste zijn en zorgvuldig gekozen. Het is mijn wens om in een van de sterkste competities van Europa te spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!