Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV-target Hiljemark zegt Nice alvast af


28 november 2012 - PSV hoopt in Zweden de opvolger te hebben gevonden van Mark van Bommel. De 20-jarige Oskar Hiljemark kwam volgens Voetbal International al op bezoek in Eindhoven maar er zijn meer kapers op de kust.

Het Franse Nice kwam al tot een akkoord met IF Elfsborg over een transfersom van 2,5 miljoen euro. Hiljemark ziet een overgang naar Frankrijk echter niet zitten. Onlangs bezocht de middenvelder samen met zijn vader Nice, Anderlecht en PSV. Daarbij lijkt hij niet zo'n goed gevoel over te hebben gehouden aan de Franse club.

In Eindhoven sprak Hiljemark met PSV-coach Dick Advocaat en technisch directeur Marcel Brands. PSV ziet de middenvelder al de natuurlijke opvolger van Mark van Bommel die vermoedelijk in de zomer 2014 zal stoppen met zijn actieve loopbaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!