Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse top bekijkt Strootman in Amsterdam


28 november 2012 - Kevin Strootman lijkt te staan voor een (zomerse) transfer. De 22-jarige middenvelder wordt komend weekend bekeken door drie Engelse topteams tijdens Ajax - PSV, zo meldt Voetbal International.

Dat het de clubs menens is wordt wel duidelijk uit het feit wie de clubs naar Amsterdam sturen. Zo komt namens de hoofdscout van Arsenal, Steve Rowley, naar de Amsterdam ArenA. Rowley bekeek de middenvelder al vaker. De hoofdscout wordt gezien als een van de ontdekkers van Robin van Persie die hij al op jonge leeftijd oppikte bij Feyenoord.

Daar blijft het niet bij. Ook Martin Ferguson, de broer van Sir Alex Ferguson, zal naar Amsterdam komen. Naast Arsenal en Manchester United zal ook Tottenham Hotspur naar Amsterdam afreizen. Nog geen enkele club heeft een officieel bod gedaan op de speler. Zowel Strootman als diens zaakwaarnemer Chiel Dekker hoeven nog niet zo nodig. Strootman ligt nog tot de zomer van 2016 in Eindhoven vast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!