Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse houdt Bony aan zijn contract


29 november 2012 - Vitesse houdt Wilfried Bony waarschijnlijk nog aan zijn tot 2015 doorlopende contract. Tegelijkertijd kan de topscorer van de eredivisie mogelijk een flinke salarisverhoging tegemoet zien.

"Het is vrij simpel", opent directeur Erwin Kasakowski in gesprek met Omroep Gelderland. "Hij heeft bij ons een contract. Het laatste woord is aan Vitesse en wij vinden het beter als Bony blijft. Ook voor hem is dat beter. Het gaat goed met hem. Hij heeft nog nooit zoveel gescoord in zijn leven', vervolgt Kasakowski tijdens de druk bezochte opening van de nieuwe Vitesse-winkel in de binnenstad van Arnhem.

Nu de 23-jarige Bony bijna iedere week scoort, wordt hij door tientallen clubs intensief gevolgd. Vitesse kan dus tussentijds veel geld verdienen aan de Ivoriaan. Maar de race om de titel zorgt er voor dat de clubleiding Bony in Arnhem wil houden.

"Geld verdienen zou in de zomer ook nog kunnen. Of later. Het is eigenlijk helemaal geen vraag of hij vertrekt, want hij heeft hier een contract en wij bepalen. Ja, ik denk dus dat hij na de winter nog bij Vitesse speelt. We willen hem houden", is Kasakowski duidelijk.

Bony hield woensdagmiddag zoals altijd alle opties open. Bony tegenover Omroep Gelderland: "We zien het wel. Natuurlijk is het ook voor mij interessant om eventueel kampioen te worden. Dat klopt. Het gaat nu eerst om de komende vijf wedstrijden die we nog spelen. Daar concentreer ik me op. Ik weet niet wat er gaat gebeuren en kan er verder dus weinig over zeggen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!