Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Oostenrijker in beeld bij Ajax'


29 november 2012 - Ajax wordt in Oostenrijkse media in verband gebracht met aanvaller Philipp Hosiner. Volgens de Oostenrijkse krant Heute werd de 23-jarige aanvaller van Austria Wien al meerdere malen bekeken door scouts van Ajax.

Hosiner maakte dit seizoen al 17 treffers voor Austia Wien. De spits heeft gemiddeld 80 minuten nodig per doelpunt. Opvallend feit is dat Hosiner 40% van zijn doelpunten maakt in het eerste kwartier van het duel. Hosiner is bezig aan zijn eerste seizoen bij Austria Wien, de aanvaller werd afgelopen zomer overgenomen van Admira Wacker. Hosiner heeft in Wenen nog een contract tot de zomer van 2015. Onlangs maakte hij ook al zijn debuut voor het nationale team van Oostenrijk.

Hoe concreet de belangstelling van Ajax is is onbekend. Eerder werd Ajax ook al in verband gebracht met Heracles-aanvaller Samuel Armenteros.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!