Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Toivonen eerder terug dan verwacht'


30 november 2012 - Ola Toivonen is misschien eerder terug dan gedacht. Volgens Lei Swards, de bondsarts van de nationale ploeg van Zweeden, voorspelt dat Toivonen eind januari weer volledig in training kan zijn.

Eerder stelde de medische staf van PSV de prognose dat Toivonen pas begin april weer kon terugkeren. Afgaande op de uitlatingen uit Zweden zou dat al medio februari het geval kunnen zijn. Dat betekent een forse opsteker voor PSV. Toivonen liep in oktober tijdens een training bij het nationale team van Zweden een zware hamstringblessure op.

PSV gaf eerder te kennen in januari de transfermarkt op te gaan om het gemis van Ola Toivonen op te vangen. Nu de aanvallende middenvelder uit Zweden eerder fit lijkt te zijn is die noodzaak er veel minder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!